MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av MizzMilla - 12 augusti 2011 22:43

Jag och Robin satt här imorse och tittade på Family guy, säsong 9. Om ni inte har sett avsnittet new kidney in town, gör det... Detta måste vara en av de bästa scenerna jag sett i programet, jag skrattade tills tårarna sprutade. Måste tillägga att nästan alla avsnitt i säsong 9 är bra. Men har ni några minuter över, titta gärna på klippet här =)




XoXo/Milla


Av MizzMilla - 12 augusti 2011 22:17

Och det tackar jag för, trevligt att ha sambon hemma i två veckor, men minst lika trevligt när han nu börjat jobba igen =) Skönt att återgå till alla rutiner här hemma. Mira är på dagis 3 dagar i veckan igen och det innebär lite egentid till mig och Milo. Min lilla påg är nu inte så liten mer, han är överallt hela tiden, klättrar och drar i precis allt han kommer över. Idag vinkade han hejdå för första gången. Önskar man kunde stanna tiden ibland, om så bara för en dag.


*note to self* ----> Blogga mer ;)


Vi fick gjort en hel del trevliga saker under semestern fast vi renoverade så mycket. Vi gjorde bland annat en utflykt till Zoo i Köpenhamn =) Vi fick ut lika mycket av besöket som Mira fick. En perfekt dag med bra väder (molningt och lagom varmt) och trevligt sällskap. Hemvägen var dock inte lika trevlig, gps-jävlen drog oss in mitt i Köpenhamn i alla bilköer. Där var vägarbete, motortävlingar mitt i stan, avstängda vägar och regn, en jävla massa regn (som tur var kom regnet när vi klev in i bilen på väg från zoo) Mitt i rusningstrafiken dessutom. Så dagens råd till er alla, LITA ALDRIG PÅ R GPS. Köp en vanlig jävla papperskarta.

Här kommer varje fall lite bilder, råkade klicka nästan 300 *typiskt mig*


                                                                          

  

       


Enligt Mira var det girafferna som var dagens höjdare, men frågar ni mig, var det tigrarna =) Vilka mäktiga varelser. Jag förväntade mig inte att få se alla

djuren i inhängnaderna, men jag tror bara att det var 1 djur som vi inte lyckades hitta. Vi är vana vid Skånes sjurpark med enbart nordiska (tråkiga?!) djur i inhängnader som är så stora och uppvuxna så man inte ser djuren. Men jag har en sak att klaga på, skyltningen var lite halvtaskig inne på själva zooet, svårt att hitta där.


Från förra veckans händelser till helgens.... Imorgon ska vi vara flytthjälp åt syrran och Ronny som precis tagit över sitt hus i skogen en bit här ifrån =) Jag har precis varit upp och hälsat på dom och när jag väl var där så bestämde jag mig för att jogga en runda, blev bara 3km idag. Hade nästan tyvärr precis ätit och då är det inte roligt att springa, men förutom det var det underbart. Önskar att jag bara kunde kliva utanför min egen grind och trampa rakt in i skogen. Mysigt.


Hoppas alla får en toppen helg!

XoXo/Milla

Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards