MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg den 17 september 2010

Av MizzMilla - 17 september 2010 08:45

Jo, i tisdags var vi på arenan och såg Mif Redhawks spela =) Vi hade ganska bra platser och matchen var riktigt spännande. Mif var väl inte på topp direkt, men det råkade Oskarshamn va. Så matchen var en riktig nagelbitare ;)

Bakom oss satt dock 4 st gubbar även kallade medgångs-supportrar. De hade garanterat inte betalt sina biljetter själv, säkert mutor eller nåt (dom såg ut som avdankade gamla bilförsäljare) Genom hela första och andra perioden var det bara gnäll... De klagade konstant på Matsson och Söderberg och hur dåligt alla spelade.

En liten bit in i tredje perioden fick min mor nog, hehe. Hon vänder sig om och med hat i blicken och säger något i stil med "Ska ni gnälla er igenom en hel period till, var inte så jävla negativa" Tre st av dom här tog åt sig och tystnade... MEN en av dom kunde inte riktigt svälja detta utan sitter resten av peridoen och säger saker i stil med "guuuud var bra dom spelar" och "nu ska vi vara positiva" Han tystnade dock när Malmö tog ledningen och vann med 3-2. Då var det helt plötsligt stående ovationer och applåder...

Nej, folk som inte gillar hockey kan gott hålla sig där ifrån och låta oss som verkligen vill vara där (och inte bara vill slippa frugan ett par timmar)  njuta av matcherna.

  


Jag har Mira hemma idag, förkylningen bara slog på henne igår eftermiddag när vi kom hem från dagis med både feber och rejäl hosta. Precis när man trodde man kunde hälsa på pappa igen. Men icke då... Nu får man vänta nån vecka till pga av smittorisken och hans enormt dåliga immunförsvar.


Nu ska jag rikta min uppmärksamhet åt Mira. Kanske mysa ner oss i soffan och titta på Pippi eller Emil...

XoXo/Milla

Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards