MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg den 23 september 2010

Av MizzMilla - 23 september 2010 20:58

Idag var vi äntligen och hälsade på Fam.Nilsson och deras lilla bebis =) Nelly och Mira var så små innan men herregud vad dom växte snabbt när man såg det lilla livet. Hon är jätte söt och liten och ömtålig =) Mira var jätte nyfiken och så försiktig när hon fick hålla det lilla livet... Jag nämner inget namn på tösen då dom fortfarande inte bestämt sig riktigt.


Min Mira i mitten =) De andra är Miras kusiner, Emma, "bebbe" och Nelly  


  

Mira blev så stolt när hon fick hålla bebisen. Jag tror hon kommer bli

en toppen storasyster :]


Nu längtar man själv tills Lille-bror kommer så man har en liten att mysa med. Men är rädd att man glömt bort så mycket... Jag kommer inte ihåg hur man ska ta hand om en bebis... Men antar att det sitter i ryggmärgen och kommer av sig själv sen =) Mira och Nelly lekte fint hela kvällen och det märktes på Mira, hon stensomnade i soffan så fort vi kom hem.


Nu ska jag sätta mig på Tv4 play och kolla Idol avsnittet som vi missade.

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 23 september 2010 10:56

Ja, då var det torsdag... Och för mig innebär det veckostädning. Jag har fått undan ett antal maskiner tvätt, plockat undan, fixat lite på Miras rum, bäddat rent etc, etc... Sen kom jag till momentet man avslutar med... DAMMSUGNING! Då kom jag till att tänka på att min stackars Tage brann upp förra veckan :( Som tur är bor mamma i villan bredvid så jag springer in, okey springer var nog en överdrift men ändå, hämtar hennes dammsugare. Lunkar tillbaka över gräsmattorna och kopplar in den. Gissa om jag fick en chock... Han sög ju jätte dåligt :( Nej tacka vet jag Tage, han kunde suga han. Hehe.

Nu sitter jag i mitt nystädade hus och vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Kanske borde borsta och tvätta ull-fällen till Lille-Bror, eller kanske ta en fika?! Någon som känner sig träffad och som bor i närheten? Bor i närheten av Ystad. Hehe, oj nu har det gått för långt, illa när man raggar fikasällskap på sin blogg... Jag ber tusen gånger om ursäkt.

 

 

Ha det förjävligt! 

XoXo/Milla  

Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards