MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg den 24 september 2010

Av MizzMilla - 24 september 2010 21:02

Ja, då var det dags för bröllop imorgon... NEJ inte mitt, hehe. Papsen ska gifta sig med sin Elisabeth =)

Syster ringde mig innan och hade lite panik för hon inte hade något att ta på sig så vi körde till Centersyd. Jag har inte heller något att ta på mig då jag "växt" ur det mesta... Magen får liksom inte plats i mina gamla kläder längre. Så även jag försökte hitta något, men icke. Fattar ni hur tråkigt modet är om man är gravid. Fan bara tråkiga tantkläder som passar och då kan det lika bra va så... Då har jag hellre mina gamla kläder och låter magen synas lite.

Men köpte en lång rutig flanellskjorta att gå runt och mysa i, kanske dock inte så lämplig för ett bröllop. Haha.


Det skulle tydligen vara någon sorts modehelg på centersyd nu i helgen och mitt i en av gångarna där fanns en så kallas "cat walk" När vi väl lyft upp Mira där så trodde jag aldrig att vi skulle få ner henne. Så modell kanske är ett framtida yrke för henne. Hehe. Hon hade dock fått välja kläder helt själv idag och det passade ju inte riktigt ihop om man säger så.


Nu ska jag snart hoppa i säng, har lovat hjälpa Malin på hennes jobb tidigt imorgon bitti... *gäsp*


Hoppas alla får en toppen helg!

XoXo/Milla  

Av MizzMilla - 24 september 2010 08:12

Jag vet, jag har lagt in den här en gång innan. 17 minuter lång mörk komedi, men jag kan inte låta bli att ligga dubbelvikt av skratt när jag tittar på den... Och det kan ju faktiskt (kanske) hända oss alla....




Idag blir det ganska lugnt.... Ska vika tvätt, köra till min morbror i Malmö och sen blir det dagens på Fars Hatt ihop med mamma =) Jätte god mat, alltid två rätter att välja mellan och man får äta tills man är mätt. Idag är det tomat och ädelost gratinerad kassler med potatisgratäng eller dagens soppa. Har man sen tur så orkar man äta lite av desserten också... ;) Som om man behöver det efter den måltiden.


Hoppas alla får en underbar fredag!

XoXo/Milla


Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards