MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg under december 2010

Av MizzMilla - 6 december 2010 18:18

Ja, då var man tvåbarnsmamma och tiden räcker inte riktigt till just nu, allt det jag älskar att göra blir lidande nu då barnen verkligen tar all min tid. Men det är en övergående period, snart sitter man här ihop med sambon ensamma och gråa i ett tomt hus. Hehe. Tiden går fort...


I helgen har jag äntligen fått komma ut och se lite folk ;) Inte kunnat komma någonstans sen jag fick Milo pga vädret. Men i helgen har hela familjen vart i Malmö och shoppat lite. Milo var så snäll, bara låg i vagnen och fanns till, han gnällde inte en enda gång. Än så länge är han en riktig drömunge. Milo fick en babysitter och jag fick två halsband, Mira fick nöja sig med 3 filmer ;)

Annars är det inte mycket som hänt faktiskt... Tog första promenaden med vagnen idag inte kunnat innan, åter igen pga vädret. Men igår var de äntligen här och hämtade bort all snö som låg på trottoarerna, så nu är det nästan fritt fram att gå, fick kämpa lite på vissa ställen då det har töat lite idag och köra i slask är inte det lättaste.

 

Här kommer lite bilder från helgen utan inbördes ordning...

 

         

 

  

 

                  

 

                     

 

 Pickisen står under en massa snö... Tur att den inte ska fixas till förrän till våren ;) För jag tänker då inte skotta fram den. Hehe.

 

Hoppas alla har haft en bra helg! 

 

XoXo/Milla       

Av MizzMilla - 2 december 2010 19:47

Jag har vart ute och skottat säkert 7 gånger under eftermiddagen och kvällen men det börjar kännas ganska hopplöst. Vart enda gång man går ut ligger det lika mycket snö igen. I förra inlägget skrev jag att jag tyckte det var ganska mysigt med all snö, men nu börjar jag faktiskt att tröttna. Det har fan snöat konstant hela dagen och det verkar inte finnas något slut på det.

Jag som vill ut och promenera en massa med vagnen, men der går ju inte att komma fram, sen är det kanske inte så bra för lilla Milo att vara ute i detta väder heller med så många minus.


Klickade lite bilder ute i trädgården, eller det som är kvar av den varje fall. Hehe.


    

Bilder tagna från badrums fönsterna i eftermiddags...


      

Lite bilder från trädgården nu ikväll... Volvon kördes med bara för två timmar sen.


    

En ganska stor vall framför den ena garageporten, tur att det inte står någon bil där inne, hehe.


  

Min lilla Milo blev 1 vecka idag btw =)


Nu ska jag vila en stund innan det är dags för skottning igen *pust*


XoXo/Milla





Av MizzMilla - 2 december 2010 14:02

Jag har precis kommit in efter 30 minuters snöskottning... Då har jag bara tagit trappan och skottat fram en liten gång fram till grinden, ändå får jag snart ge mig ut igen. Det snöar så in i helvete här.

 

      

 

Det måste ha kommit ett antal decimetrar med snö redan... När jag skulle lämna Mira på dagis hade de slagit ihop alla avdelningar eftersom knappt hälften av personalstyrkan hade kunnat ta sig dit, iofs var det även många barn som var insnöade. Lite mysigt på ett sätt, varje fall för mig som inte behöver ge mig ut, värre för alla dom som jobbar.

 

Här kommer lite bilder på bebis och Mira =)

 

 Dom små liven somnade snabbt efter maten igår =)

 Lite mys innan middagsluren

 Milo är en riktig trött bebis, han bara sover och sover =)     

 *gäsp*

 

Nej får väl ge mig ut och skotta fram trappan igen, hehe :D 

XoXo/Milla 

 

Av MizzMilla - 1 december 2010 15:54

Hittade några jullåtar som föll mig i smaken ;) Här är en av dom...

 Sök på heavy metal christmas på youtube, finns en det fräcka covers.

Skönt att slippa den vanliga julmusiken med Carola och allt vad dom nu heter.



XoXo/Milla

Av MizzMilla - 1 december 2010 10:01

Från ett ledsamt inlägg till ett litet trevligare...


Jag tänkte uppdatera er med lite bilder på Milo, jag vet att det är många av mina vänner som bor en bit bort som inte träffat honom än som uppskattar det :)

 

Jag vill även passa på att säga tack till alla som grattat oss på ett eller annat sätt och tack för alla fina presenter vi fått.

 

Milo är underbart snäll, han äter och sover och fyller blöjorna ;) Nästan aldrig nåt gnäll och han väcker mig bara 2 gånger per natt och vill äta för att sedan somna om direkt.

Vilket väder vi har, en massa jävla snö och mer kommer det hela tiden, mysigt på ett sätt, men nu när jag går hemma känner man sig lätt instängd och ensam. Jag har inte ens orkat skotta fram min bil då den står under 70cm snö och vallar runt omkring den. Fan, vill ha någon att snacka med om dagarna, eller bara kunna ta vagen och gå en runda, men det går knappt att ta sig fram med vagnen här. Jag hade även behövt köra och inhandla lite kläder till Milo. Han bajsar ner ett par ombyten per dag, hehe.

 

        

En konstant trött Milo ;) 

 

       

Igår var vi hos Rikkys mamma och käkade middag... Alla barnbarnen var samlade och Wlada var glad :)

 

Nej nu ska jag ringa min sambo och flirta till mig chevan så kanske man kan ta sig till Skurup och fått inhandlat lite mat varje fall :)

 

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 1 december 2010 09:38

Ja varför måste det alltid bli en massa tjafs och bråk när någon går bort?! I detta fall gäller det min pappa som gick bort den 18 nov. Jag menar, måste alla vara så jävla egoistiska… För i grund och botten handlar det inte om vad jag och syster vill eller om vad pappas fru vill, allt handlar om vad pappa hade velat. Och inte fan hade han som ateist och icke medlem av svenska kyrkan velat bli begraven som katolik. Vi alla hade kommit överens om en liten begravning med bara de närmsta närvarandei ett kapell utan en massa bibelsaker. Nu har hon bjudit hit alla sina polska släktingar och tar mer hänsyn till vad de och alla andra vill och kan än vad jag och Malin vill.  

 

Så nu har pappas fru gått bakom ryggen på oss, satt begravningen på fredag kl 11 i Landskrona helt utan att kolla med oss först, katolik präst och en massa annat kyrkotjafs. Allt det strider mot vad pappa hade velat. Dessutom är det ett jävla väder här med mängder av snö och mer ska det komma på torsdag och fredag, hur fan vill hon att vi ska kunna ta oss dit? Med bara vägar och bra väder tar det oss mer än en timme att ta oss dit. Jag har dessutom en liten bebis på knappt 1 vecka, inte fan riskerar jag att hamna i nått trafik-kaos med honom i bilen. Men det fattar inte denna människa… Hon är bara så jävla egoistisk. Jag ringde och pratade med henne och bad henne snällt sätta ett nytt datum för begravningen, jag menar vi har väntat sen den 18 nov, vad gör det då om vi väntar ett par veckor till? Men NEJ, det gick ju inte, det borde jag väl fatta och att skylla på att man har en liten bebis kan man inte heller göra enligt henne. Jag blev så fruktansvärt ledsen att jag faktiskt bad min mamma ringa och prata med henne och subban bara snäste och var ruskigt otrevlig och lade luren i örat på mamma.

Jag och Malin har nu bestämt att vi inte ska gå på begravningen på fredag. Tråkigt att det ska behöva bli så här. Men vi är inte ensamma varje fall, för de som verkligen kände pappa stöttar oss och ska inte heller gå på fredag.

 

Efter allt detta har hon sedan mage att ringa mig och låta riktigt jävla övertrevlig från dolt nr, jag blev så arg att jag inte fick fram ett ord, det vettigaste jag kunde komma på då var att lägga på luren utan att säga något och det gjorde jag… Kanske inte världens mest mogna sak att göra men jag vill verkligen inte prata med henne överhuvudtaget. Men nu blir det hårt mot hårt. För nu har hon satt ribban.

 

Men nu ett par dagar senare har det löst sig till det bättre varje fall. Vi har pratat med begravningsbyrån och vi ska ha vårt eget avsked så som pappa hade velat ha det i slutet av nästa vecka på begravningsbyrån med bara de allra närmsta. Dom har tydligen ett fint rum som de använder till just sånt här på begravningsbyrån.

 

XoXo/Milla

Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards