MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg under september 2010

Av MizzMilla - 14 september 2010 08:30

Ikväll är det "himmapremiär" för Malmö Redhawks :D  Jag, mamma, Malin och Peter har givetvis biljetter dit... Heja Heja!

 

  

 

Mira fick en kusin igår =) Sandra fick en liten flicka med kjesarsnitt. Skulle ju hälsat på dom idag, men det får Rikky och Mira göra själv så får jag stanna till och säga hej till den lilla när dom kommer hem istället! Åhhhh, mys med bebisar...

 

Nej nu ska jag lämna Mira på dagis och köra ner på jobb.

Ha en toppen dag!

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 13 september 2010 17:38

Åhhh vad gott det är med säsongens första riktiga hemmagjorda mos... Nästan som ett halvt samlag ;) Äntligen är det slut på alla j*vla nypotatisar som är så äckliga och konstiga i konsistensen *blä*

 

 

XoXo/Milla  

Av MizzMilla - 13 september 2010 13:15

Min lilla stumpa från 0-3 år =)   

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 12 september 2010 19:36

Okey, magen känns mindre än den ser ut på bilden... Blev nästan chockad när jag såg bilden. "Shit är jag såååååå stor????"   Svankar en del gör jag med, har inte tänkt på det innan jag såg det på bilden. Inte konstigt man har ont i ryggen ju...

  

Här är "lille-bror" Har fortfarande inte kommit på nåt namn! HJÄLP!!!

 

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 12 september 2010 08:14

Igår hade vi barnfritt. Yay (sarkasm) Nog den enda barnfria dagen då vi inte gjorde något vettigt, mer än gick varann på nerverna... Så kom jag med förslaget Pers krog på kvällen, dom har underbar fondue. Men nej, då skulle han supa stället. Så det slutade med att jag körde ner till Syster och käkade Pizza och hämtade hem Mira.

Jag vet bilden på magen har inte kommit upp men den är tagen varje fall...

Den trillar upp någon gång under dagen.

 

Nu ska jag och Mira roa oss lite. Blir nog någon lekplats och en promenad ner till lilla skogen. Det är ju fint väder än så länge = )

 

XoXo/Milla

 

  

Mira i sina meckar kläder, hon har till och med fått t-shirt med

företagstrycket på ryggen =)

 

 

 

Av MizzMilla - 10 september 2010 10:13

Fick en kommentar i ett mess av en gammal poolare ang min mage...

"Du måste vara ganska ensam om att vara gravid och INTE lägga upp en bild på bebismagen på bloggen" Det stämmer kanske... Men bara just för att, så ska jag knäppa en bild på bulan och slänga upp under dagen. Man får ju passa på medans den fortfarande är lagom och söt istället för gigantisk och klumpig (vilket nog är snart) med take på att det är cirka 9-10veckor kvar.

 

Nu ska jag ta tag i helg-städningen här...

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 9 september 2010 19:23

  

Fick höra idag att Mira saknar mig när hon är på dagis... Usch, tycker inte om hennes "mammiga" perioder... Man känner sig hemsk när man lämnar henne skrikande på dagis på morgonen. Även om jag vet att det går över efter 2 minuter. Hur ska hon då känna sig sen när lillebror kommer?! Mira ska bli 15 timmars barn på dagis och det innebär att jag och lillebror lämnar henne på dagis och går hem utan henne. Det väcker nog en del tankar hos henne... Det kommer nog bli tufft för oss alla innan vi kommer in i alla rutiner i vardagen med två barn. 

Jag har fortfarande inte fastnat för något namn... Denna sidan hjälpte inte mycket heller "508 finaste pojknamnen" Riktigt skumma förslag må jag säga... Här är några exempel:

Roald, Tjodolf, Snorre, Torulf, Hallbjörn, Selmer, Tjalve och Arnfinn. Så för alla blivande föräldrar kan jag varmt rekomendera denna sida (sarkasm) Hehe

 

    

Tösen har idag fått ett härligt varmt skumbad... Hon gör framsteg med hårtvättningen också =) Nu skriker hon inte som en stucken gris varje fall. Dock lite smågnäll fortfarande. Oj har ju helt glömt bort att säga att Mira nu är helt torr på dagarna :D Ingen blöja för hennes del. Lite svårare på natten däremot... Men det kommer väl snart det med =) Perfekt att bli av med ett blöjbarn lagom tills nästa kommer, hehe. Bra planering Milla, bra planering!!!

 

Nej dags att ta en dusch innan Idol börjar (japp fastnat i idol-träsket i år med)

XoXo-Milla

 

Av MizzMilla - 8 september 2010 12:08

I helgen var Peter här med sin nya stora lastbil... Mira råkar ju vara i den åldern där lastbilar, traktorer och andra stora fordon är jätte intressesanta. Ni skulle sett hennes min när hon fick kliva in i förarhytten, total lycka :D  Underbart kul att se....

 

     

 

För övrigt har Rikky vart och hämtat en "ny" bil... En cheva pickup från 1956 =)

Riktigt charmig faktiskt. Karossen ser ut precis som den ska göra på en sådan klenod, lite rost, lite färg och lite annat. Hehe. Nu saknas bara motorn, växellådan och en del andra vitala delar som gör att en bil är körduglig. 

 

 

     

 

Mira ska hämtas kl 15 idag och då ska vi ha ett extra barn med oss hem =) Hon och Tindra ska få leka några timmar.

 

Nej dags att fortsätta med målningen... Alltid att hitta på!

XoXo/Milla

Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards