MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av MizzMilla - 2 januari 2011 18:09

Nyår var väl lika trevligt som vanligt, det firades i Skivarp hos min moster. Nästan alla var där (bara Peter som var hemma, han ville hellre se hockeyn) Vi började dagen med att gratta mamma som fyllde 52 och efter 12-slaget firade vi Pia som fyllde 46. I år fick jag stanna inne och titta på raketerna och bomberna från fönstret. Kändes lite konstigt faktiskt. Men Milo sov och Takida var livrädd för smällarna, så det var bäst så. De kunde iofs inte skjuta upp mycket av det då det var full storm, men de smällde av småtårtorna sen kom vi överens om att vi skulle spara de gigantiska tårtorna till nästa gång vi var samlde allihop.

Usch, jag känner inte alls för att blogga egentligen, känner nog inte för något när man tänker efter, men man får passa på att uppdatera er när Milo sover och Mira roar sig med annat. Här kommer lite bilder med bild text från kvällen varje fall.


       

Jag, Lasse, Terho, Benny och syster (utan inbördes ordning)

       

Mamma, Lasse och alla andra...

         

Milo vandrade från famn till famn hela kvällen ;) Han är så snäll den pågen, han bara låg och tittade och smålog hela kvällen och gnällde inte ett dugg. 

    

Lasse ville lära Milo dricka öl i tid, hehe.

      

Efter maten tänkte vi skicka upp en rislykta och hålla en tyst minut för Alf (paps) Men det gick väl inte riktigt som planerat pga stormen. Den råkade ta fyr och landade i en snödriva och brann upp ;)

      

Men skam den som ger sig, den andra rislyktan vi gav oss på, svävade iväg snabbt och fint =)

    

En av våra raketer som vi sköt upp efter maten

  

Mira klagade på att hon fick ont i öronen och gick sedan in och tittade från fönstret istället.


Måste ju säga att det är tråkigt att amma när alla runt omkring en drack goda shots och cider... Salmiak och Minttu =) *mums* Men jag ska sikta in mig på Swedwn Rock, eller hur syster!? ;) Då ska vi dricka ett antal redbull/Jäger och headbanga till Ozzy!


Det går bra med Mira nu =) Hon somnar som en duktig tjej utan nappen varje kväll. Skönt. Dock så sover Milo inte lika bra. Men vad ska man med sömn till? Hehe.


Hoppas alla får ett bättre 2011!

XoXo/Milla



Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards