MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg under januari 2011

Av MizzMilla - 28 januari 2011 14:00

Här kommer lite bilder på oss... Plockade fram systemkameran och klickade lite bilder i brist på annat. Kan inte göra så mycket idag då båda barnen är sjuka, en är förkyld och den andra har feber.



Milo

      


      


Mira, Milo och jag

         


Milo

    


Takida och Mira

    


Milo

  



Dags att medicinera dottern och byta blöja på pågen... Alltid att göra, haha.

XoXo/Milla


Av MizzMilla - 28 januari 2011 11:11

Äntligen ser jag lite mer fram emot Sweden rock festival :D

Hardcore Superstar avslutar onsdagskvällen. Det är faktiskt ett av mina

favorit band. Lite lättsam och lättlyssnad musik som får en på bra humör =) Jocke Berg är ju ganska fin och lätt att vila ögonen på ;)

 

Här kommer några bilder från Kb i Malmö dec 2009

       


XoXo/Milla 

Av MizzMilla - 28 januari 2011 07:39

Äntligen morgon... =) Det är så jävla frustrerande att vara vaken på natten utan att kunna göra något vettigt. Utan att kunna lämna sängen för då vaknar barnen. (Eller utan att VÅGA lämna sängen) Det var ganska sömnlöst inatt men för en gångs skull så var det inte barnens fel. Jag kunde bara inte somna! Det kanske kan bero på att jag hittade Paranormal Activtiy 2 igår kväll och såg den i sängen igår. Dumt, hehe. Men, fan vad skrämselfaktorn är hög. Man hoppar till många gånger :D


Mira vaknade tidigt imorse med värsta febern. Man svettades bara av att ligga bredvid henne. Jag lovar hon var röd som en kräfta. Men efter lite alvedon blev hon lite bättre och somnade om. Ska dock ringa vårdcentralen idag då hon klagar jätte mycket på halsen. Yay, halsfluss. Hatar basilusker... Till och med Milo har blivit förkyld med hosta.


Så mina planer på Ikea och Benny idag sprack... Nu blir det väl bara doktorn, Willys (måste ha glass till Mira) och sedan lite städning här hemma. Och antagligen många inlägg med gnäll, haha.


Hoppas alla får en toppen dag!

XoXo/Milla




Av MizzMilla - 27 januari 2011 21:46

Just nu känner jag för en riktig skräckfilm :D En sån som man ser genom fingrarna... Hehe.

Jag vill se paranormal activity 2, men den jävlen är svårt att få tag på i bra kvalitet.


 

Denna är också väldigt bra med totalt oväntat slut :D Bara ett litet tips!



   

Btw, jag har Ullared abstinens ;)


Steppern var jobbig ikväll *pust* Men nu ska jag krypa ner i sängen och zappa lite tv.


XoXo/Milla


Av MizzMilla - 27 januari 2011 19:18

Idag har jag äntligen vart utanför byn =P Efter jag lämnat tösen på dagis körde jag och Milo till Malmö för att shoppa lite. Han behövde verkligen lite nya kläder. Men det blev bara lite basic plagg som lite mysbyxor och nån bodys. Vet inte vad det är för fel på modet just nu, 90% av de kläder som fanns i affärerna skulle jag aldrig ta på honom... Jag menar en vit body med en massa semlor på?! WTF. Vem klär sin unge i sånt. Fanns till och med tröjor med lussekatter på?!

Middag med Robin blev det med, han lyckades slita sig från sitt jobb en stund, hehe.

Till mig hittade jag ett par kängor på din sko som jag gillade, på brak-rea dessutom =)


    


Hittade även en ganska gräslig lila kortkort kjol till mig =) Den ska dock rockas till lite innan den används.

    


Milo var riktigt trött efter turen i Malmö han sov ganska länge när vi kom hem.

  


Jag och Milo har även passat på att ta ett litet bad ihop då Rikky tog Mira med sig ut i garaget. Kul att se hur han njuter =) Han bara ligger och finns till och kurrar när han flyter omkring i vattnet.

    


Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar för att sedan ställa mig på steppern en stund. Men den "hårda" träningen ger resultat, hehe. Just nu har jag lyckats gå ner 1½ kilo. Bara några gravidkilo kvar sen är man fit igen.


XoXo/Milla

Av MizzMilla - 25 januari 2011 18:49

Om nu grisar kan svettas vet jag inte... Men svettas gör jag, 30 minuter på min kära swingstepper det gör susen *pust* Har lite paus nu och halsar vatten ;) Om 5 min är det dags för ytterligare en omgång, dock bara på 15 min.

 

  

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 25 januari 2011 15:55

Jag ska snart ha en skräckfilmskväll här hemma =)) Men dock utan en massa blodiga splatterfilmer, jag vill istället ha en massa bra tips på några riktigt läskiga övernaturliga filmer! Så har ni sett några sådana så dela med er :D


Idag var jag på BVC på 2 månaders kontroll med lilleman =) Han växer massor och snabbt. Han väger nu 6100g och är 61,5 lång. Jag fick vänta 10 minuter extra idag... Då tog jag en massa onödig bilder, hehe. Man ser varje fall "rumpan" på min lilla Fiat på första bilden.

    


Så här ser man ut när man är 2 månader ung ;)

    


XoXo/Milla



Av MizzMilla - 25 januari 2011 09:42

Det var inget fel på min lilla Fiat trots allt =)) Jag var helt säker på att det var kopplingscylindern eftersom det läckte och det såg ut att ha kommit ifrån pedalstället, men innan jag märkte det hade jag trampat runt i det och kletat ut det på bilmattan så jag kunde inte vara säker på vart det kom ifrån. Körde ner på jobb igår och kollade den och det verkar inte läcka någonstans :D Den fick sig en liten allmän genomgång när jag ändå var där, fyllde på glykol, olja och spolarvätska. Så nu är den fit for fight igen.


Idag blir min lilla Milo 2 månader =) Tiden går rent för fort. Ska på 2 månaders kontroll i eftermiddag. Annars händer det inte så mycket idag.

Trots att Milo sovit hela natten är man fortfarande lite halvslö efter 2 nätters förlorad sömn, så det blir väl att träna lite nu på morgonen och sedan soffläge nån timme.



  

XoXo/Milla

Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards