MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg under januari 2011

Av MizzMilla - 8 januari 2011 11:52

Då ska vi se om jag kan få rätt på dagarna här... (jag är förvirrad) Hehe. Natten mellan onsdag och torsdag var fruktansvärd, fruktansvärd på det sätt att jag fick mindre sömn än vanligt... På torsdags förmiddag ringer min "räddare i nöden" Marie och frågar om Mira vill komma ner och leka med Moa :D Gissa om jag blev glad, för det innebar en massa vila och sömn för mig. Det slutade varje fall med att Mira sov över hos Moa och jag hämtade inte henne förrän vid halv tolv på fredags förmiddag. Så ett STORT tack till Marie och Pierre :D


 Jag innan utgång, bry er inte om röran i badrummet i bakgrunden, inte orkat städa ordentligt där på ett par dagar. Iofs kanske ni inte hade lagt märke till det om jag inte nämnt det. *dumma mig* Hehe.

 Malin och Ronny på Pc. Visst ser Malin road ut, hehe. Hon fick agera fylletaxi ;)  


Så efter en riktigt god natts sömn bestämde jag mig för att följa med de gamla ut på fredagskvällen (med "de gamla" menar jag morsan, Lasse, Peter, syster och Ronny)  Vi började med att käka middag på Hamngatan 14, supergod mat. Jag valde friterad rödspätta *mums* Deras hallon cider var ganska god den med. Måste ju tillägga att jag inte druckit sen i feb/mars förra året. Så för mig var den cidern en halv orgasm ;) Efter Hamngatan blev det Pc där vi fortsatte att dricka lite. Tyvärr blev det knappt någon dans för min del, dj:n spelade bara pissmusik. Ja, pissmusik enligt mig varje fall. Bara dunka-dunka och hip-hop. Not my style at all! *kräks* Lyckades dock få honom att spela Final countdown med Europe och TNT med AC/DC. Det var vad han hade i "rock väg" Men efter ett antal cider och nån gajol snaps så stängde jag öronen, svalde min stolthet och skakade mina lurviga till några riktigt vidriga hip-hop låtar och sjönk så lågt att jag till och med dansade till nån trance/techno skit. Men det var en trevlig kväll med god mat och dricka =) Skönt att få komma ut lite och se lite folk. Måste ju tillägga att det var nästan samma gäng på Pc som för ett år sedan då jag var där sist. Haha.

Barnen var hemma med Rikky, har vant lilla Milo vid modersmjölksersättning fall i fall man måste lämna bort honom vid något tillfälle. Tur var det så man kunde följa med. Men det hade gått bra och barnen var snälla.


 Min lilla Milo =)


Nej, nu är det dags att leka lite mamma =) Milo ska bada och sen bär det av till affären för att köpa lördags-godis till Mira och coca-cola till mig!

Btw, snön är på väg att töa bort, skönt på ett sätt men väldigt tråkigt när det blir slaskigt och blött. Dimmigt och grått är det med.


 Klickade en bild från fönstret här... Som sagt, grått och trist.  


XoXo/Milla






Av MizzMilla - 6 januari 2011 06:25

Ja, vad gör man när man har två morgonpigga barn... Jo,man går upp, gör STARKT kaffe och funderar på att göra scones då brödet ser lite halvtorrt ut. Milo vaknade vid  4 och somnade om vid 6, lagom då tösen vaknade.

*muttrar nåt ohörbart* Men bara att bita ihop, sova kan man göra när man är död. Sömn är överskattat! BTW, jag hatar Playhouse disney!


Nyårslöftena är fortfarande intakta! Lite stolt över Rikky faktiskt. Han har lyckats hålla sig borta från ciggen =) Ja, jag också för den delen, men det visste jag att jag kunde. Motionen går toppen. Bara efter dessa få dagar med långa snabba promenader mår man bättre och man känner sig mycket piggare trots all sömnbrist. Blir nog ingen runda idag däremot då det just nu är full snöstorm utanför fönstret. Eller jo det blir det ju, måste hämta bilen nere på verkstaden. Satte den där igår kväll efter jag tvättat och gjort den fin, man såg knappt bilen under allt salt. Men nu blev den fin och jag lämnade den där nere för torkning under natten så att bilen inte skulle frysa igen.


En sak till, någon som har några lätta, snabba recept på goda maträtter? Det blir ju att man är duktig och lagar mat varje dag nu, men fantasin börjar ta slut. Så alla ideér är välkomna =)


Nej dags att hälla kaffet i sig och vakna till lite!

Ha en trevlig dag gott folk...

XoXo/Milla


Av MizzMilla - 3 januari 2011 08:33

Jag tog mig friheten att avge ett löfte för både mig och min sambo, sluta röka helt. Vi har inte rökt mycket innan, ibland 1 cigg per kväll och ibland upp mot 3-4st. Men det är så onödigt att röka de små mängderna när man inte är beroende av det. Jag har inte inte haft några problem alls, men Rikky däremot har gått och fluktat på ciggpaketet nu i ett par dagar så idag åkte det i soporna.


Sen till det andra nyårslöftet... Min motion, hehe. Det hade jag egentligen inte behövt avge som löfte eftersom jag rör mig så mycket ändå, men nu ska det sättas i system. Syster och jag ska vara slimmade och fina till Sweden Rock. Jag behöver bli av med mina sista gravidkilo. Har iofs bara gått lite över en månad sen jag fick Milo. Men nu är det snabba promenader varje kväll som gäller och dra in på sötsakerna (inte sluta helt utan dra in på det) Sist jag gjorde detta rasade jag flera kilo i månaden.

Så det är 2 nyårslöfte som säkert 70% av den svenska befolkningen avger varje år och säkert 50% misslyckas. Men det kommer inte jag göra! Punkt slut.


Och nu till det vanliga gnällandet... JAG ÄR TRÖTT och har megahuvudvärk. Har fått två timmars sömn inatt. Milo har inte vart jobbig utan bara sällskapssjuk. Och han är så söt när han ligger och små jollrar och ler mot en, så jag har inte mage att somna ifrån honom.

Men ikväll ska det bli en tidig kväll! *gäsp*


XoXo/Milla

Av MizzMilla - 2 januari 2011 18:09

Nyår var väl lika trevligt som vanligt, det firades i Skivarp hos min moster. Nästan alla var där (bara Peter som var hemma, han ville hellre se hockeyn) Vi började dagen med att gratta mamma som fyllde 52 och efter 12-slaget firade vi Pia som fyllde 46. I år fick jag stanna inne och titta på raketerna och bomberna från fönstret. Kändes lite konstigt faktiskt. Men Milo sov och Takida var livrädd för smällarna, så det var bäst så. De kunde iofs inte skjuta upp mycket av det då det var full storm, men de smällde av småtårtorna sen kom vi överens om att vi skulle spara de gigantiska tårtorna till nästa gång vi var samlde allihop.

Usch, jag känner inte alls för att blogga egentligen, känner nog inte för något när man tänker efter, men man får passa på att uppdatera er när Milo sover och Mira roar sig med annat. Här kommer lite bilder med bild text från kvällen varje fall.


       

Jag, Lasse, Terho, Benny och syster (utan inbördes ordning)

       

Mamma, Lasse och alla andra...

         

Milo vandrade från famn till famn hela kvällen ;) Han är så snäll den pågen, han bara låg och tittade och smålog hela kvällen och gnällde inte ett dugg. 

    

Lasse ville lära Milo dricka öl i tid, hehe.

      

Efter maten tänkte vi skicka upp en rislykta och hålla en tyst minut för Alf (paps) Men det gick väl inte riktigt som planerat pga stormen. Den råkade ta fyr och landade i en snödriva och brann upp ;)

      

Men skam den som ger sig, den andra rislyktan vi gav oss på, svävade iväg snabbt och fint =)

    

En av våra raketer som vi sköt upp efter maten

  

Mira klagade på att hon fick ont i öronen och gick sedan in och tittade från fönstret istället.


Måste ju säga att det är tråkigt att amma när alla runt omkring en drack goda shots och cider... Salmiak och Minttu =) *mums* Men jag ska sikta in mig på Swedwn Rock, eller hur syster!? ;) Då ska vi dricka ett antal redbull/Jäger och headbanga till Ozzy!


Det går bra med Mira nu =) Hon somnar som en duktig tjej utan nappen varje kväll. Skönt. Dock så sover Milo inte lika bra. Men vad ska man med sömn till? Hehe.


Hoppas alla får ett bättre 2011!

XoXo/Milla



Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards