MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg under januari 2011

Av MizzMilla - 24 januari 2011 11:16

Usch ja, då var änne en nästan sömnlös natt avklarad... Jag känner mig verkligen som ett levande lik. Huvudet håller på att expoldera, men att ta alvedon är uteslutet, stod på paketet att det går över i bröstmjölken. Lite kaffe och frukost kanske hjälper.


Min bil är kass... :( Kopplingscylindern (tror jag varje fall) har börjar läcka. Men inte ska jag klaga för mycket, haft bilen så länge nu och den har inte kostat mig någonting i reservdelar, typiskt att det ska hända lagom till besiktningen bara. Så idag kommer vi ingenstans, lite drygt faktiskt. Även om man egentligen inte har någonstans att åka så känner man sig mer instängd utan bil.


Lite bilder på Milo tagna igår:


        

       


Lite bilder på Mira:


    

    



Nej dags att hälla i sig kaffet sen ska jag ta ner bilen på jobb och kolla vad det är som felar...

XoXo/Milla


Av MizzMilla - 23 januari 2011 09:49

Länge sedan vi gjorde detta nu, men detta är vad som spelats mest hos mig denna vecka :)) Enjoy!

 

P3:s Morgongäng

Metallica- Orion

Pantera- Cemetary gates

Disturbed- Land of confusion

Queen- Who wants to live forever

Mötley Crüe- If I die tomorrow

Manowar- Courage

Eminem- Love the way you lie

Iron Maiden- The trooper

Disneyland after dark- Laugh and a half

Ljudbok på eng (hemlig)

 

Kanske ska dra veckans mest sedda också, får se om det dyker upp senare.

 

XoXo/Milla


Av MizzMilla - 23 januari 2011 07:46

Milo vaknade 03.30 imorse och var super pigg, det var dock inte jag... *gäsp* Kl 06.00 vaknade Mira och ville inte somna om och då var Milo fortfarande vaken. Så det var bara att bite ihop och gå upp medans min kära sambo låtsas som ingenting, vänder på sig och somnar om...

Usch, vad trött jag är, skulle verkligen behövt en natt på nåt hotell i en stor fluffig säng med massor av kuddar och ett varmt mysigt täcke så man fått sova ut ordentligt för att sedan vakna till en stor och väldoftande frukostbuffé *drömmer mig bort*


  

Milo somnade riktigt gott i sin vagn lite efter 7 och sover fortfarande.


     

Så här pigg och glad var han igår. Men efter många klickade bilder ville han inte längre va med och höll för ansiktet och såg lagom grumpen ut, he he.


 

Köpte lite blöjor på Willys igår, haha. Det var tag 3, betala för två. Gäller att passa på.



Alltid lika svårt att få honom att le eller skratta på foto el video, tror han lider av telefon/kamera skräck. För så fort han får syn på kameran eller i detta fall telefonen försvinner leendet lika snabbt som lönen på ullared... Ursäkta allt bakgrundsljud, lite tvättmaskin, lite torktumlare och lite Orion med Metallica.


Nej, dags att få i sig en skål med flingor för att sedan ta en dusch och vakna till...

Hoppas alla får en förjävlig söndag!

XoXo/Milla






Av MizzMilla - 22 januari 2011 18:44

  • Måla golvlisterna i hallen
  • Måla elementet i hallen (men ska det vara vitt som nu, eller svart?)
  • Städa och plocka undan
  • Få upp humöret lite (men hur?)


Nu är det dags att nanna Mira, hon börjar bli ganska övertrött, sen hoppas jag att Milo fortfarande sover så jag hinner ta ett litet bad =)


XoXo/Milla




Av MizzMilla - 22 januari 2011 12:49

  


Fast jag har mina 2 underbara barn runt mig hela tiden, känner jag mig ensam...

Sambon kommer hem från jobb, käkar och försvinner ut i garaget, så har det vart nu i 1 månads tid. Jag vet att garaget måste bli färdigt tills bilen kommer tillbaka från lackeringen (vilket är nästa vecka tror jag) När den väl kommer tillbaka så ska den monteras ihop och då kommer man att vara ensam i nån månad till... Sen när den bilen är färdig ska han på nästa. Lite halvjobbigt måste jag ju säga, känns nästan som om man är ensamstående mamma. Men det som gör det jobbigast är nog att Mira går igenom lite av den kända 3 års trotsen och vissa dagar är ett rent helvete och det tär på humöret.

Alla vänner jobbar och har sitt att sköta så man har inte så många att prata eller umgås med om dagarna, sen och andra sidan har jag blivit ganska dålig på att höra av mig till folk också, så det är väl lite mitt eget fel. Jag känner mig ganska nere just nu, kanske därför. Tänk om man hade kunnat gå i ide och inte vakna upp förrän sommaren är här då allt är lite ljusare och mer positivt.


Men nu ska man väl inte gnälla :)) Får göra som min mamma brukar säga "det är bara till att bryta ihop och gå vidare"

 

XoXo/Milla




Av MizzMilla - 20 januari 2011 15:34

Ja, alla kan vi göra misstag... Även Danne Stråhed själv. Hehe. Han lyckades på vår bensinstation fylla sin tank med bensin på sin diesel-kärra ;)

Sambon var snäll och tog på sig jobbet att tömma tanken, men tills den blir färdig är Stråhed fast med vår extra bil, hehe. En gammal men jävligt fräsch volvo 245... För er som inte vet driver jag och sambon en bilverkstad här i byn...

 

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 20 januari 2011 09:15

Jag och sambon såg Salt med Angelina Jolie för några nätter sen... Det är många som sagt att den är ruskigt bra, men gud vad jag blev besviken. Hur som helst hoppas jag på en uppföljare för slutet var lite för öppet. Men jag kommer antagligen inte att se den ändå =P Något som jag reagerade starkt på var Angelina själv... HERREGUD vad äckligt smal hon är i denna film. Fruktansvärt att se. Hemskt när knotor och ben sticker ut på det viset... *blä*

 

  

(Bilden är lånad från google)


Nu är jag Mira-ledig tills imorgonkväll =) Lugnet har lagt sig över huset... Lite tomt här utan henne, men samtidigt skönt. Det låter kanske hemskt att man tycker det är skönt att lämna bort sitt barn, men tro mig... Det behövs ibland, man måste få andas lite och rensa huvudet.

Ikväll ska jag och Peter passa på att åka och titta på ett hus, mäklaren har stängt tills den 4 feb. Irriterande. Huset är intressant, men vi vet inte riktigt hur det ligger, så vi ska köra och slå ett öga ikväll :D Man är lite nyfiken eftersom huset har stora möjligheter för oss alla...

Från det ena till det andra sitter jag och lyssnar på P3:s morgongäng och gud vad jag skrattar, dom är fan inte kloka någonstans, haha.

 

Nej dags att få på sig kostymen och åka på begravning.

XoXo/Milla



Av MizzMilla - 19 januari 2011 23:25

Då var det begravning för Dan imorgon kl 11.00 Jag vet inte riktigt hur "formellt" det är. Vissa har "ledig klädsel" men för det mesta ska man ha kostym eller liknande. Eftersom vi inte känner hans familj eller andra vänner så har vi noll koll. Men hur som helst så prövade jag min kostym idag (vad tänkte jag på?)

Jag är fortfarande lite för bred för mina gamla kläder... Typ 5cm för bred. Jag var tvungen att sjunka så lågt som att testa min sambos gamla kostym byxor, trott eller ej så satt dem perfekt! :D


För er som inte vet var Dan en vän till oss som alltid hjälpte till nere på jobb med småsaker som vi inte riktigt hann med allt från att tömma alla papperskorgar och fixa med  städningen till att köra och hämta reservdelar vi behövde. Han var lite som en "janitor" Han ställde alltid upp och hjälpte till så gott han kunde. Men cancern har nu tagit ännu ett liv.



  

Idag var jag och Milo på baby-massage :) Det var ganska mysigt och Milo älskade det. Kanske kan det vara för att han är ensam påg i en grupp med 5 flickor. Haha.

Imorgon efter dagis ska Mira åka till min moster och sova där, hon blev så glad. Hon älskar min moster och mina kusiner och har alltid super skoj när hon är där. Så det innebär lite barnfritt för mig och en liten chans att vila. Men som vanligt lär det väl bli mindre vila då man kommer på miljoner andra saker att göra som är lättare när man bara har ett barn hemma =P


XoXo/Milla


Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards