MizzMilla, nothing else matters

Alla inlägg under januari 2011

Av MizzMilla - 18 januari 2011 22:16

Har nu köpt mig ett EFX armband =) Några av mina släktingar som tipsade mig om det. Det är ett armband med EFX hologram som ska motverka alla störningar som finns runt omkring och ska göra en mer avslappnad och balanserad.

Det verkar fungera bra på mig. Jag har ganska kraftiga sömnproblem och har väldigt svårt för att somna. Men sen jag tog det armbandet på mig har jag i stort sett bara kunnat lägga mig ner och somna på några minuter. Underbart!

Har även märkt skillnad på min uthållighet när jag tränar, jag orkar mer och flåsar inte lika mycket. Så 400 spänn var det värt!


Enligt deras hemsida ska dessa vara de mest märkbara resultaten:

  • Kan öka balans och styrka
  • Kan öka smidighet och rörlighet
  • Kan förbättra koncentrationsförmåga och uppmärksamhet
  • Kan lindra av stress och spänningar
  • Kan snabba på återhämtning
  • Kan lindra av jetlag och åksjuka

Detta är just nu min bästa vän ;) Min lilla Swing-stepper. Jag använder den 2 gånger om dagen och det börjar nu märkas. Lätt och effektiv träning =)

  


XoXo/Milla

Av MizzMilla - 15 januari 2011 08:23

Ja, fredagsmorgonen kunde ju börjat trelvigare... Jag hade precis klivit ur sängen och fått på mig kläderna då det ringer på dörren. Jag öppnar, där står lastbilschauffören som ska ställa av fickan med betong och blandaren på gårdsplanen, rikky och roger ska gjuta garagegolvet. Han backar in, jag är mega nervös för han var bara 2dm från huset men lämnade en hel meter på andra sidan där det inte finns något att skada. Han fick av allt utan problem, men när han ska köra lyckas han på något sätt dra väggen och sätta sig där med lastbilen lutandes mot husväggen. Han höll nog på en hel timme att klydda, till slut ringde jag sambon som fick komma hem och hjälpa honom.

Så här det ut nu varje fall.... *muttrar*


      


Dagens bild på Milo


  


Hoppas alla får en trevlig lördag med lagom mycket gott ;) Själv ska jag bara städa lite och mysa med barnen.

XoXo/Milla




Av MizzMilla - 13 januari 2011 22:45

Blev utmanad i en annan blogg här på bloggplatsen... Jag vet inte vad meningen med det hela är, men eftersom jag har inte så jätte mycket att göra om dagarna tänkte jag att jag lika bra kunde roa mig med detta en stund.

Man skulle ta bilder på alla rum i huset/lägenheten och publicera på sin blogg. Kan iofs vara kul att se hur folk bor. Jag har dock skippat dotterns rum, min så kallade walk in closet, stora hallen, lilla hallen, och det som ska bli Milos rum... Men här kommer de resterande =)



Köket

     


Vardagsrum

        


Toalett 1

  


Toalett 2

      

    


Sovrum

    

Projekrtorn kunde man dock vart utan, men vad gör man när man har en prylbög till sambo?! Trångt just nu när spjälsängen också står där.


Matrum

  


Lite bilder på barnen och vovve

        


En liten väderuppdatering kanske hade vart på sin plats då jag inte har klagat på vädret här på ett par dagar. Sitter och tittar ut och snön den vräker ner igen :( Jag blir så trött. Tur att det hinner smälta undan lite mellan snöbyarna...

Kan helt ärligt säga att jag älskar vinter och snö, men de senaste 2 åren har det bara blivit för mycket. Nu vill jag ha sådär 15-18 grader så man kan gå i linne och jeans utan att frysa eller svettas.

   

Hoppas alla haft en trevlig torsdag!

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 13 januari 2011 22:36

Jaha, då har kära bloggplatsen gett oss möjligheten att ladda upp videoklipp utan att behöva blanda in youtube... Tänkte testa detta =)

Blir bara ett 12sek klipp på lilla Milo.



 

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 11 januari 2011 17:24

Efter dagens BVC besök med Milo idag fick jag för mig att jämföra hans vikt och längd med Miras och detta blev relutatet ;)


                           

Mira 070706

Milo 251110

Födelsevikt 3730g/ 50cm

Födelsevikt 3995g 52cm
2v 3940g/ 52cm2v 4270g/ 53cm
3v 4270g/ 53cm3v 4750/ 54,5cm
4v 4670g/ 55cm4v 4915g/ 55cm
5v 4895/ 56,5cm

5v 5400g/ 57cm

7v 5205g/ 60cm

7v 5655/ 58,5cm
  
  

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 10 januari 2011 13:31

Eftersom alla de serier jag tittar på har uppehåll just nu, fan det lät som om jag följer många, 3 st är det varje fall. Jag fick varje fall ett tips om True Blood, ännu en vampyr serie *suck* Hur som helst så lovade tipsaren att den var mer "mogen" och att den var lite mer våldsam och mycket bättre än Vampire Diaries. Fine, jag som ändå går mammaledig har ju en del tid att fördriva så jag fick tag i säsong 1. Igår såg jag första avsnittet. Jag trodde först jag fått tag i nåt parodi avsnitt, men icke. Skådespelarna var dåliga, effekterna var katastrof och introt var hemskt. Jag kom på mig själv att skratta vid flera tillfällen och inte för att det var roligt utan för att det var så j'vla dåligt...

Hade man fortsatt att titta kanske det hade blivit något bättre, men man tycker ju att första avsnittet på en serie ska fängsla en ordentligt. Vilket denna serie misslyckades med totalt.


XoXo/Milla




Av MizzMilla - 10 januari 2011 08:55

För första gången har jag som alla vet biljett till Sweden Rock =) Har velat åka dit hur länge som helst... Och varje år har jag lyssnat och vart svartsjuk på alla som åkt dit och berättat hur sjukt kul det är =) I år är det min tur, men jag tycker att än så länge är det inte så jätte många band som tilltalar mig. Hoppas på fler bandsläpp snart...

Ozzy ska bli intressant att se =) Hoppas bara att han inte trillar av pinnen/sätter skorna innan dess.


Än så länge klara band:

 

Ozzy Osbourne
Judas Priest
Whitesnake
Rob Zombie
The Cult
Saxon
Joan Jett and the Blackhearts
Helloween
Styx
Mr Big
Molly Hatchet
Rhapsody of Fire
Clutch
Mustasch
Overkill
Destruction
The Haunted
The Damned
Buckcherry
Jason & the Scorchers
Electric Wizard
Moonspell
Agent Steel
Ghost
Dan Reed Band
Raubtier
Walter Trout
Groundhogs
Mason Ruffner
Fläsket Brinner
Rage (Akustiskt)

Jag tror att jag börjar bli "vuxen" Under den senaste veckan har jag börjat samla vuxenpoäng, hehe.

 

1. Jag har blivit en riktigt kaffejunkie

2. Jag får nu mera hem tidningen varje dag och jag chockar mig själv varje morgon genom att verkligen läsa den.

3. Jag har samlat ihop en massa kläder som ingen använder här hemma och skickat iväg till välgörenhet.

 

Undrar hur många vuxenpoäng dessa saker är värda?!

 

Ha en toppen måndag!

XoXo/Milla

Av MizzMilla - 9 januari 2011 16:37

 Jag satt här för några veckor sen och fick ett sug efter en ny tatuering =) Nu har jag nog lyckats att mecka ihop en sleeve till min högerarm och suget efter denna tatuering är nu enormt! Har redan 2 på den armen men dom ska bakas in lite snyggt. Funderar på att slå en signal/köra ner till Dekan och höra vad denna kan kosta. Som jag sa sist, "detta kommer bli min sista" och denna gången menar jag det, har lovat min morbror Benny att inte göra fler sen och det är ett löfte jag tänker hålla.

 

 

Ni vet vad jag tycker om Twilight filmerna (Inte de sämsta filmer som gjorts, men inte de bästa heller) Började för någon vecka sen titta lite på Vampire Diaries, vilket är en helt ok serie. Den är spännande rakt igenom, romantisk och har bra skådespelare. Tacka vet jag Ian Somerhalder, den människan kan säga allt med sina ögon och anisktsuttryck.

Fick frågan på en annan sida där jag nämnde Vapire Diaries "vilka team håller du på?" Där satt jag och fattade absolut ingenting och kände mig lite korkad när jag fick be denna person att utveckla sig lite. Då fick jag tillbaka "Team Stefan eller Team Damon, vem tycker du ska vinna och vem tycker du är snyggast" Och sen pladdrade den här människan på om hur snygga alla var i Twilight och hur den här personen önskade att hon kunde vara Bella, eller Elana. *SUCK* Säger jag. Jag tittar inte på serier el filmer för att skådespelarna är snygga, det får man kanske lite som en bonus, men inte fan sitter man och tittar på en dålig film bara för att skådepelarna "är så sjukt snygga" Lite fjortis över det faktiskt. Måste tillägga att denna person som skrev detta var 36 år gammal.

 

 

På tal om skådespelare så såg en bra film för nån veckor sen, RED med Bruce Willis. Mycket bra och spännande ända in i slutet =) Den rekomenderas varmt.

 

XoXo/Milla

 

 

Presentation

Omröstning

Vad dricker ni helst på puben?
 Öl
 Cider
 Snaps
 Drink
 Vin
 Läsk

Fråga mig

13 besvarade frågor

Gästboken!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

RSS

Andra bloggare


Ovido - Quiz & Flashcards